Den 28-årige kroat Ivan Perisic, rygtes ifølge flere medier væk fra den italienske klub. Der er nemlig interesse fra de to europæiske storklubber, Manchester United og Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Inter-stjernen Ivan Perisic er tidligere blevet rygtet væk fra den italienske storklub. Det er primært Manchester United, som har vist meget stor interesse i den yderst velspillende Serie A-spiller.

(Photo: Getty Images)

Den 28-årige kroatiske kantspiller har i denne sæson spillet 36 kampe for Inter, i Serie A. Det er samtidig blevet til 11 Serie A-mål og otte assist.

Det italienske medie Tuttosport skriver nu, at Manchester United efter sigende har fået sig en konkurrent. Det er Serie A-giganten Juventus, som ifølge det italienske medie også har stor interesse i Ivan Perisic.

Dog understreger mediet samtidig, at et skifte til Serie A-konkurrenten på ingen måde bliver populært. Det vil self ikke være populært hos fansene, når en af stjernerne forlader klubben. Men hvis det bliver til en liga-konkurrent er det som regel værre.

Har kroaten en fremtid hos Serie A-storklubben?

Dog forventes der også at ske store ting hos Inter, efter at de har fået nye ejere og flere penge. Der forventes at blive handlet stort ind, hos den italienske storklub i løbet af sommerens transfervindue.

Derfor bør Ivan Perisic ifølge Metro, finde ud af om han er med i planerne hos Inter Milan. Ellers bør han ifølge mediet overveje at forlade den italienske storklub.

Læs også: Liverpool vil handle stort ind hos Bundesliga-klub