Liverpool forventes ifølge Independent at vil handle stort ind hos Bundesliga-klubben RB Leipzig. Det er to unge spillere, som forventes at koste rigtig meget eftersom de er unge, og de lige har haft en fantastisk sæson.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Independent skriver at Liverpool har jagtet RB Leipzig-stjernen Naby Keita. Den yderst velspillende Leipzig-spiller er tidligere rygtet mod Liverpool, og mediet forventer at det ender ud i en handel.

(Photo by Boris Streubel/Bongarts/Getty Images)

Den 22-årige midtbanespiller forventes ifølge flere medier at forlade Bundesliga-storklubben. Det er blot efter en enkelt sæson hos RB Leipzig, hvor Naby Keita har overrasket rigtig mange. Keita er flere gange blevet sammenlignet med N’Golo Kanté.

Liverpool har for nyligt sikret sig AS Roma-profilen Mohamed Salah, for omkring 300.000.000 kroner. Det tyske medie Bild skriver, at det forventes at Liverpool skal betale det dobbelte af hvad de betalte for Salah.

Det tyske medie skriver samtidig at den unge Leipzig-spiller kan tilføje mange gode ting, til Liverpool-holdet. Der bliver blandt andet snakket om Keitas store arbejds-område, men også den energi som Keita har på banen.

Handler Liverpool stort ind hos Bundesliga-klubben?

Independent skriver samtidig at Liverpool samtidig har stor interese i en af Naby Keitas holdkammerater. Der er tale om den tyske angriber Timo Werner på 21 år.

Werner har i denne sæsoner været den fjerde mest scorende spiller i Bundesligaen. Timo Werner har scoret 21 mål, og det er spillerne Anthony Modeste, Robert Lewandowski og Pierre-Emerick Aubameyang som har scoret mere end Werner.

Læs også: Europæisk gigant klar med stjernestøv: Byder stort på agüero