Den brasilianske stjerne Alex Sandro rygtes væk, fra den italienske storklub. Der er stor interesse fra Ligue 1-storklub.

Af Lasse D. Drescher

Den brasilianske venstreback Alex Sandro, har i en længere periode været rygtet væk fra den italienske storklub. Den 27-årige brasilianer var i sidste sæson ekstremt velspillende, for den italienske storklub, og han rygtes i øjeblikket mod Ligue 1.

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Klubben som ifølge Calciomercato jagter den solide forsvarsspiller, er den franske storklub Paris Saint-Germain. I sidste sæson fik Alex Sandro 39 kampe for den italienske storklub, og det blev i de kampe til fire scoringer fra Alex Sandro.

Alex Sandro har specielt været rygtet meget mod Premier League-storklubben Manchester United. Det tyder dog lidt på at Mourinho og Manchester United-ledelsen har droppet interessen i Alex Sandro, for en stund.

Serie A-storklubben Juventus har også vist interesse i Real Madrid-stjernen Marcelo. Det rygte er for alvor blevet en realitet efter at Juventus sikrede sig Cristiano Ronaldo. Portugiseren og Marcelo var nemlig en rigtig ond kombo, på venstrekanten hos Real Madrid.

Det kan ifølge mediet også være Cristiano Ronaldo, som har været ude og ytre sig. Da han som sagt er gode venner med Marcelo, og derfor kunne han formentlig også have et ønske om at sikre sig at Marcelo kom til Juventus.

Hvilken brasilianer er bedst for Juventus?

Alex Sandro kommer formentlig til at koste en del for den franske storklub, at hente væk fra den italienske storklub. Da Alex Sandro er en af de store stjerner i klubben, så bliver det formentlig ikke billigt, men PSG forventes også at have pengene klar.

Marcelo er 30 år gammel, imens at landsmanden Alex Sandro er 27. Derfor er der tvivl om hvor vidt det er en langvarig forstærkning, men Marcelo er stadig bare i så god fysisk form at man ikke kan se at han har den alder han har.

Læs også: Officielt: AS Roma skriver under med fransk VM-guldvinder