Sevilla-profilen Steven N’Zonzi vil fremover at være til at følge, hos den italienske storklub AS Roma.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at den italienske storklub AS Roma har sikret sig en ny forstærkning. De har sikret sig en solid tilføjelse, til midtbanen i form af Sevilla-profilen Steven N’Zonzi.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

29-årige Steven N’Zonzi har tidligere været sat i forbindelse, med et Sevilla-exit. Det er dog aldrig endt ud i en afsluttet handel, og derfor forventede flere at man kunne se franskmanden hos Sevilla i den kommende sæson.

Ifølge det italienske medie vil det koste den italienske storklub omkring 230.000.000 kroner, for at sikre sig den fysisk stærke franskmand. Steven N’Zonzi har ifølge Calciomercato underskrevet en kontrakt med AS Roma, som holder ham i klubben frem til 2022.

Steven N’Zonzi var også med i den franske trup, ved sommerens VM-slutrunde i Rusland. Det franske landshold endte jo med at vinde slutrunden, i en finale hvor de vandt 4-2 over det kroatiske landshold.

Den franske midtbanespiller har også udtalt, at han er glad for at være Roma-spiller og at han vil gøre alt han kan for at få en god start, og et godt ophold, samtidig med at han gerne fortsat vil udvikle sig i den rigtige retning.

Kan AS Roma kæmpe med om Serie A-trofæet i denne sæson?

AS Roma vinkede også farvel til belgiske Radja Nainggolan, som skiftede til Serie A-konkurrenten Inter Milan. Det er formentlig også derfor at de er gået ud, og har skulle forstærke sig på midtbanen.

Hvor god Steven N’Zonzi så bliver hos AS Roma, vides ikke endnu. Det er kun noget tiden må vise, men franskmanden har vist at han er stærk hos Sevilla og det franske landshold. Så derfor har han som sådan vist hvad han kunne i flere sæsoner.

Læs også: Skuffende Chelsea-spiller er tæt på enighed med italiensk storklub