Chelsea-spiller er tæt på udlejning til Serie A-storklub, med muligheden for at blive hentet permanent til klubben.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige franske midtbanespiller Tiémoué Bakayoko rygtes i øjeblikket væk, fra den engelske storklub. Den franske spiller forventes ikke for alvor at få en stor rolle under Maurizio Sarri, og derfor kunne et exit væk fra Stamford Bridge være en mulighed.

(Photo by Dave Winter/Icon Sport)

Netop det rygte er der allerede gang i, da den italienske storklub AC Milan skulle have Bakayoko i kikkerten. Calciomercato skriver endda, at Milan-storklubben skulle være tæt på at nå enighed med Chelsea, om at leje den førnævnte franske midtbanespiller.

Det forlyder sig at AC Milan skulle have et håb om, at kunne leje Tiémoué Bakayoko i en sæson. Der skulle også blive inkluderet muligheden for at AC Milan kan købe franskmanden fri, af kontrakten og dermed sikre sig Bakayoko permanent.

Calciomercato skriver at det forventes at koste AC Milan omkring 260.000.000 kroner, at sirke sig franskmanden. Samtidig med at det vil koste dem omkring 40.000.000 kroner, at leje den 23-årige franskmand.

Specielt efter at Maurizio Sarri har hentet Jorginho til klubben, tyder det iukke på at Bakayoko får meget spilletid. Den engelske storklub har samtidig også sikret sig kroaten Mateo Kovacic, på en låneaftale fra den spanske storklub Real Madrid.

Er et skifte til Serie A den rigtige beslutning?

Derfor må man sige at Chelsea har en stærk midtbane. Derfor tyder det for alvor på at Tiémoué Bakayoko får svært ved at få spilletid, under Maurizio Sarri. Om et skifte til AC Milan så vil være det rigtige valg, for den franske midtbanespiller vides ikke.

Men det er kun noget tiden kan vise. Bakayoko har dog vist hos AS Monaco, at han er god og har et højt niveau. Han har bare ikke formået at vise det hos Chelsea, og derfor er det måske godt at prøve et andet sted.

Læs også: Rio Ferdinand fastslår: Han er mit foretrukne førstevalg