Tidligere United-stjerne kommer med klar udmelding, om hvem han gerne vil se i klubben.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Manchester United-stjerne, Rio Ferdinand, er klar i spyttet i et interview med BT Sport. Den engelske fodboldekspert udtaler at han mener Manchester United, skulle have sikret sig en ny forsvarsspiller.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Spilleren der er tale om, er den belgiske forsvarsspiller Toby Alderweireld. Den 29-årige belgiske stjerne, har været solid for Tottenham. Dog får Toby Alderweireld ikke den spilletid som han gerne vil, samtidig med han har indikeret han gerne vil til netop Manchester United.

Der har været nogle forsvarsspillere rygtet mod Old Trafford. Harry Maguire, Yerry Mina og Toby Alderweirled har alle været rygtet mod Manchester-storklubben. Men ingen af de tre har skiftet til Manchester United, til stor skuffelse hos tilhængerne af klubben.

Rio Ferdinand udtaler følgende til BT Sport:

“Jeg var stor tilhænger af rygtet om at hente Toby Alderweireld til klubben. Når han spiller på banen, så er han i top to eller top tre af forsvarsspillerne i landet, og i ligaen. Han ville uden tvivl have været mit foretrukne førstevalg til holdet.”

Det står nemlig rimelig klart, at Mourinho og Manchester United-tilhængerne ikke er tilfredse med forsvars-situationen hos De Røde Djævle. Det er for alvor kun Eric Bailly som man er tilfreds med hos Manchester United, i miderforsvaret.

Hvilket også tyder ret meget på, at der skal hentes forstærkninger til klubben, netop til midterforsvaret. Toby Alderweireld kunne ifølge de fleste være meget solid, og det er der formentlig ikke rigtig nogen tvivl om.

Formentlig vil Mourinho og Manchester United prøve, at få en handel i hus i løbet af januars transfervindue. Da det er tydeligt, at de vil sikre sig, en ny forsvarsspiller til truppen.

Læs også: Sarri: Der er en betydelig forskel på Premier League og Serie A