Den 22-årige belgiske Liverpool-angriber Divock Origi, rygtes ifølge fransk medie væk fra Liverpool og mod Ligue 1. Det tyder derfor på at belgieren formentlig kan skifte tilbage til Ligue 1, hvor han tidligere har spillet.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det franske medie Mercatolive, så har en af de større franske klubber stor interesse i Premier League-angriber. Den angriber som rygtes mod Ligue 1, er Liverpool-angriberen Divock Origi.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den 22-årige belgiske angriber får ifølge mediet ikke den spilletid, som den unge angriber har brug for. Derfor kunne et skifte væk fra Premier League-klubben være en mulighed, for en større udvikling.

Den unge belgier blev hentet til Liverpool tilbage i 2014, for et beløb på omkring 80.000.000 kroner. 22-årige Divock Origi forlod den franske Ligue 1-klub Lille. Det er nu den franske klub Marseille, som viser interesse i Origi.

Mercatolive skriver at den pris som det forventes, at Marseille står klar med. Ligger på omkring 115.000.000 kroner. Derfor kan Liverpool formentlig tjene penge, på et salg af den unge belgiske angriber.

Er den manglende spilletid en faktor?

Det franske medie skriver at Divock Origi i de seneste tre kampe, blot har spillet omkring ni minutter for Liverpool. Det står derfor formentlig klart, at Divock Origi ikke ligefrem er førstevalg eller tæt på.

Læs også: Sampdoria-profil rygtes mod Premier League-klubber