Sampdoria-midtbanespilleren Dennis Praet rygtes ifølge engelsk medie væk fra Serie A, og mod to Premier League-klubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige belgiske midtbanespiller Dennis Praet optræder til dagligt for Sampdoria, i den italienske Serie A. Den unge midtbanespiller rygtes ifølge The Times mod to Premier League-klubber.

(Photo: Getty Images)

De to klubber som muligvis kan sikre sig Sampdoria-midtbanespilleren er oprykkerholdet Newcastle, og Merseyside-klubben Everton. Praet har tidligere været rygtet mod Newcastle, men mediet understreger Everton formentlig er i førersædet.

Det engelske medie The Times skriver at Dennis Praet forventes, at koste omkring 150.000.000 kroner. Det tyder på at Praet formentlig kan blive Premier League-klubben Evertons næste sommersigning.

Everton har forstærket truppen ret meget, både i offensiven men også i defensiven. Jordan Pickford, Michael Keane, Wayne Rooney og Gylfi Sigurdsson er nogle af de største spillere som er hentet til Everton.

Dennis Praet spillede i sidste sæson 34 kampe, for den italienske klub Sampdoria. Praet har overrasket mange, og det er formentlig også derfor at der er interesse i belgieren fra Premier League-klubberne.

Den solide 23-årige belgiske midtbanespiller

Den 23-årige belgiske midtbanespiller havde en afleveringsprocent på over 80 procent, i løbet af hans kampe for Sampdoria. Praet formåede samtidig at skabe 25 direkte målchancer, og det er ret solidt.

Læs også: Medie: Dembele vil koste Barca 900 millioner