Den velspillende Nice-profil Jean Serri, rygtes væk fra den franske klub. Det er Premier League-storklubben Arsenal, som ifølge et engelsk medie viser stor interesse i Jean Serri.

Af Lasse D. Drescher

Den velspillende Nice-profil Jean Serri, har været en af de vigtigste spillere hos den franske klub. Den 25-årige midtbanespiller rygtes ifølge mediet Goonernow, væk fra Ligue 1-klubben og mod Premier League-storklubben Arsenal.

(Photo by Dave Winter/Icon Sport via Getty Images)

Mediet skriver samtidig at der er flere europæiske klubber, som har interesse i Jean Serri. Dog er det Arsenal som forventes, at være i førersædet i jagten på Nice-profilen. En af klubberne som tidligere har vist interesse, er ifølge mediet Tottenham Hotspur.

Det forventes at Arsené Wenger vil forstærke midtbanen hos Arsenal, til den kommende sæson. Sidste sommer brugte Wenger mange penge på at hente Granit Xhaka til Emirates. Mediet understreger at Xhaka ikke har vist sit værd, og vist hvorfor han kostede de mange millioner.

Jean Serri er 25 år, og derfor forventes det at der er mange gode år tilbage i benene. Alexis Sanchez og Mesut Özil rygtes begge væk fra Emirates. Det forventes selvfølgelig ikke at Serri skal erstatte en af dem, men Serri kan forstærke defensiven.

Kan den 25-årige Nice-profil styrke Arsenals midtbane?

Den franske klub Nice, har været fantastisk spillende i denne sæson. Nice formåede at slutte på 3. pladsen i Ligue 1. Nice plejer at være det mandskab, som ligger placeret i midten af Ligue 1. Men i denne sæson har de for alvor slået igennem, og det har Serri haft stor andel i.

Flere medier skriver at Arsenal har sendt et kæmpebud mod AS Monaco, i håbet om at sikre sig det franske stjernefrø Kylian Mbappé. Derfor forventes det at Arsenal er klar til at spendere mange penge, for at sikre sig at være med i toppen af europæisk fodbold.

Læs også: Lukaku: Min fremtid er besluttet