Den engelske Premier League nærmer sig sin afslutning og hvert enkelt point kommer hele tiden til at betyde mere og mere. I takt med denne udvikling kommer spillernes præstationer på banen automatisk til blive mere værdifuld og kampafgørende personligheder guld værd.

Af David Paris 

Målmanden har netop denne mulighed for at være kampafgørende og det er der bestemt også nogle der er. Her får du en top ti og de målmænd i Premier League med flest redninger indtil videre i sæsonen.

10. Kasper Schmeichel

Redninger: 70

Det har været en indtil videre været en svær for den danske målmand i Leicester City. Som forsvarende mestrer har holdet skulle bevise en hel del. Det er mislykkedes, succes-træneren fra sidste sæson er væk og pointene kommer bare ikke ind på kontoen.

Schmeichels forsvar har til tider sejlet og faktisk er han blandt de enkelte på holdet, der har hold en nogenlunde niveau. Det viser hans imponerede 70 redninger også.

9. Victor Valdes

Redninger: 71

Den tidligere Manchester United- og Barcelona-keeper har manet alle kritikkere til jorden i denne sæson og han har været eminent god for oprykkerne Middelsbrough. Holdet har kun lukket en mål mere ind en Arsenal og samme antal som Everton. Meget af det skyldes Victor Valdes præstationer og det beviser hans 71 redninger i den grad.

8. Lee Grant

Redninger: 72

Det normale førstevalg på målmandsposten i Stoke City Jack Butland er skadet og det har betydet masser af spilletid til den Premier League-debutterede 34-årige keeper Lee Grant. Han har tidligere spillet for mindre klubber som Derby og Burnley, men altså aldrig spillet i Englands bedste række.

Han blev udlejet til Stoke, har siden lavet 72 redninger og nu er aftalen for Grant blevet gjort permanent.

Brug piletasterne herunder hvis du vil videre til næste side