Annoncørbetalt indhold

Over de sidste 20 år har digitaliseringen vendt vores fodboldvaner fuldstændigt på hovedet. Det er ikke længere nødvendigt at kende spilletiderne og sidde klar foran fjernsynet, når fløjten måske lyder midt om natten for at følge med i udenlandske kampe. Flere og flere fan-fællesskaber er online i stedet for ude i “virkeligheden”. Vi behøver ikke engang forlade sofaen for at se vores yndlingshold spille, hvor vi før i tiden måtte et smut forbi stadion eller de lokale fodboldbaner. Men forsvinder nærheden og den brændende passion så, når det ikke længere er nødvendigt at møde op og være der, når det sker?

Nej, tværtimod. Digitaliseringen har gjort sport over hele verden tilgængeligt for os alle – når som helst og hvor som helst uden, at det skal koste en formue. Og det mener vi kun holder liv i fodboldflammen og fremtidssikrer industrien.

Fra flow-tv til streaming

Der bliver stadig vist rigtigt meget sport på godt, gammeldags tv – men i dag har vi også muligheden for at følge med i hvilken som helst sport når som helst ved hjælp af streaming.

Kulturministeriet har lavet mange undersøgelser omkring danskernes brug af medier. De seneste tendenser viser, at mange flere af os streamer flere gange i ugen, ofte flere gange om dagen. Med streaming som mulighed er det selvfølgelig intet under, at de fleste i dag følger med i sportsgrene verden over. Når vi ikke længere er nødsaget til at sidde oppe om natten for at følge med i en basketkamp i USA, er det meget nemmere at følge med ved siden af arbejde eller skole.

Vi er dog stadig mange, der trofast ser kampene live, når de ruller over skærmen. Men med streaming er det bare nemmere at tage sporten med på farten. Så hvis du ikke lige har mulighed for at sidde hjemme foran fjernsynet til den næste superliga-kamp, kan du bare streame den på en af de mange streamingtjenester.

Fra storskærm til skærmen i din lomme

Streaming er ikke det eneste, der har forandret sportsverdenen. Muligheden for hele tiden at følge med i, hvad der sker, er lige ved hånden hele tiden. Vi bruger næsten vores telefon hver time hver dag, og den kan mere end nogensinde før – og det betyder, at det er nemt løbende at følge med i alt, hvad sker i sportsverdenen, og øge spændingen ved kampene ved at satse på dem.

Vi er vilde med at satse og lever for adrenalinsuset, når vi vinder. Ligesom sportsverden er blevet mere tilgængelig ved hjælp af digitaliseringen, så er spilleverdenen det nu også. Hvad end, du er modig nok til at spille på dit yndlingshold, eller du hellere vil satse lidt på dit eget held i casino-spil som på https://gratischancer.dk/, så er gambling blevet en fast del af manges hverdag.

Fodbold er ikke længere noget, man kun kan opleve live. Nu har vi den altid med os. Vi kan følge med i kampe uden rigtigt at se dem, og vi kan sætte vores egne hold og se, hvem der investerer bedst. Vi behøver ikke længere at vædde med vores venner om, hvem der vinder kampen eller hvem, der er heldigst i spil – det kan vi gøre med os selv og resten af verdenen fra en lille skærm, vi kan stikke i lommen.