Fransk PSG-profil rygtes fortsat væk fra den franske storklub. Specielt Liverpool skulle have stor interesse, i at sikre sig franskmanden.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge ESPN-journalisten Julien Laurens, er en Premier League-storklub for alvor med i kampen om PSG-stjerne. Det er den 23-årige franske midtbanespiller Adrien Rabiot, som tidligere har været rygtet væk fra netop Paris Saint-Germain.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Adrien Rabiot har som sagt været rygtet væk, fra den franske klub før. Dog har det aldrig endt ud i en afsluttet handel. Adrien Rabiot har kontrakt med den franske storklub, frem til sommeren 2019.

Det tyder i øjeblikket ikke på, at Rabiot og PSG når til enighed om en forlængelse af franskmandens kontrakt. Derfor kan andre klubber altså begynde at tilbyde Rabiot en kontrakt, når vi når til januars transfervindue.

Såfremt at PSG og Adrien Rabiot stadig ikke er nået til enighed, om en forlængelse. Liverpool skulle nu ifølge Julien Laurens have kontaktet Adrien Rabiot, så det tyder for alvor på de har planer om at jagte franskmanden.

Specielt den italienske storklub Juventus og den spanske gigant FC Barcelona har været sat i forbindelse, med den franske midtbanespiller. Adrien Rabiot er blot 23 år gammel, og derfor bliver han stadig betragtet som en ung spiller med et stort potentiale, som skal udvikles.

Kunne et skifte til Anfield være godt, for den franske PSG-profil?

Interessen fra Liverpool og Jürgen Klopp skulle være rigtig stor. Eftersom at Klopp efter sigende forsøgte at hente Adrien Rabiot til Borussia Dortmund, da han var træner i den tyske storklub. Dog blev det skifte ikke til en realitet, og derfor blev Adrien Rabiot hos Paris Saint-Germain.

Derfor må man forvente at interessen fra Liverpool må være stor, da Klopp formentlig stadig har et godt øje til den franske midtbanespiller, Adrien Rabiot.

Læs også: Medie analyserer Chelsea-stjerne: Er Jorginho en af Premier Leagues bedste?