Jurgen Klopp fortæller, at en Liverpool-angriber ser ud til at misse onsdagens kamp mod Sunderland. Årsagen er en forstrækning. 

Liverpools angriber, Divock Origi, forventes ikke at kunne spille mod Sunderland, når Liverpool gæster Stadium of Light sent onsdag aften. Årsagen er eftersigende en forstrækning. Dog er der også gode nyheder til Klopp og co., fordi den sygdomsplagede, Jordan Ibe, formentlig er klar til kamp mod Sunderland, der ligger næstsidst i Premier League.

20-årige Origi blev skiftet ud efter blot 38 minutters spil i weekendens sejr over Leicester City, med store smerter. Efterfølgende viste det sig at være en forstrækning i flere muskler som var årsag til de stærke lidelser. Jurgen Klopp fortalte tidligere i dag, på et pressemøde, at man ikke endnu kender omfanget og varigheden af skaden, og at han ikke forventer at have den belgiske ungdomslandsholdsspiller på holdkortet mod Sunderland om cirka to døgn.

Klopp sagde: “Jeg kan ikke sige noget om Divock, fordi i dette øjeblik, har jeg ikke resultatet af scanningen, så vi er nødt til at vente noget tid, fordi pressekonferencen er en lille smule for tidligt på startet. 

Hvis der ikke sker et mirakel eller sådan noget, så er jeg sikker på, at han ikke er til rådighed i næste kamp, derfor vi er nødt til at finde en løsning på dette problem.”

Som nævnt tidligere, er der ikke kun dårlige nyheder for Klopp og resten af Liverpool-mandskabet, da den lynhurtige kantspiller, Jorda Ibe, er blevet rask efter et længere sygdomsforløb.

Klopp forsætter: “Jordon Ibe har været tilbage i træningen siden i går. Han var syg og havde et par problemer. Det bliver vi nødt til at se på. I går var helt normal træning, men vi bliver nødt til at vente på, hvordan han senere reagerer på at være kommet i gang igen,” slutter den tyske træner.

Læs også: Klopp vil have Bundesliga-forsvarer

Læs også: Prisen på AaB – Værdien på aalborgenserne