Premier League-storklubber jagter ifølge The Guardian, den 19-årige FC Porto-spiller Diogo Leite. Dog er Liverpool ifølge mediet favoritter, til at sikre sig den portugisiske spiller.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Guardian skriver, at Premier League-storklubben Liverpool har portugisisk talent i kikkerten. Det er den 19-årige FC Porto-spiller Diogo Leite, som sættes i forbindelse med et skifte til Anfield.

(Foto: Julian Finney/Getty Images)

Liverpool er dog ikke den eneste engelske storklub, som viser interesse i Diogo Leite. Liverpool møder ifølge mediet konkurrence, fra storklubberne Arsenal og Manchester City. Den unge portugiser koster ikke ekstremt mange penge, og frikøbsklausulen er fastslået.

Den klausul som Diogo Leite koster, ligger ifølge The Guardian på omkring 110.000.000 kroner. Specielt Jürgen Klopp har et rygte for, at være god til at give unge spillere solid spilletid, og gode muligheder for at udvikle sig.

Liverpool er derfor ifølge The Guardian, den største favorit i jagten på FC Porto-talentet. Det tyder ifølge mediet på, at Liverpool har planer om at skulle ud og forstærke angrebet. De skal ikke ud og købe kæmpe stjerner, men blot gøre udvalget breddere, så de kan spare stjernerne.

Diogo Leite spillede en del på FC Portos reservehold, men han har i den seneste periode fået et gennembrud, som har givet noget spilletid på førsteholdet. FC Porto-fansene elsker den unge profil, som forventes at kunne blive en af de helt store fremtidige profiler, hvis han bliver.

Liverpool kan være en god destination for Porto-talentet

The Guardian mener som tidligere nævnt, at Liverpool kan være en god destination for den 19-årige portugiser Diogo Leite. Da Liverpool fokuserer rigtig meget på at udvikle talenter, og unge fremtidige stjerne, som for alvor kan få et gennembrud, på den store scene.

Prisen på Diogo Leite er som sagt ikke så ekstremt høj, og derfor forventes det at Liverpool vil udløse frikøbsklausulen.

Læs også: Mourinho: Ingen ønsker at se Pogba forlade klubben