Mourinho fastslår at Paul Pogba formentlig bliver på Old Trafford, i løbet af sommeren. Portugiseren forventer at vi stadig vi lse Pogba, på Old Trafford i fremtiden.

Af Lasse D. Drescher

Den franske Manchester United-stjerne Paul Pogba, har i den seneste tid været rygtet væk, fra Premier League-storklubben. Det var efter en række sløve præstationer, at den franske landsholdsspiller, som resulterede i rygter om at Pogba var på vej væk.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

25-årige Paul Pogba forventes at koste rigtig mange penge, hvis han altså skal hentes væk fra Manchester United. Der har været lidt interesse fra Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain, men det er endnu ikke blevet til andet, end rygter.

José Mourinho har ifølge mediet The Sun, udtalt at han forventer at se Paul Pogba blive, hos den engelske storklub.

José Mourinho udtaler følgende:

“Jeg er ret sikker på at Pogba er her, i næste sæson. Det er hvad jeg føler og tænker. Jeg kan garantere jer, at jeg ikke ønsker at se ham forlade klubben, og klubben har ikke planer om at sælge ham.

Og jeg kan også garantere at vi ikke har hørt nogle krav fra Paul og hans agent, med at han vil væk fra klubben. Så alt tyder i dette øjeblik på, at Paul Pogba er hos os i næste sæson.”

 

Den portugisiske træner José Mourinho, giver altså udtryk for at franskmanden ikke er på vej væk, fra klubben. Men det må også understreges, at prisen som Manchester United vil kræve for Pogba, er en som de færreste klubber han betale.

Franskmanden har også hævet niveauet, i løbet af de seneste kampe. I kampen mod Manchester City var United bagud med to ved pausen, men i anden halveg formåede Manchester United at lave tre kasser, og vandt i sidste ende 2-3.

Paul Pogba formåede at lave to scoringer, og derefter har Pogba modtaget mere ros fra omverdenen.

Læs også: Italiensk legende afslører: Derfor spiste jeg en levende snegl…