En kæmpe Liverpool-fan er blevet interviewet af Express, og han mener en ting. Liverpool skal vise Everton, og Ronald Koeman hvem der bestemmer.

Af Lasse D. Drescher

Jürgen Klopp fik i sommers hentet Joes Matip, Ragnar Klavan og Loris Karius til klubben, til at styrke defensiven hos Liverpool. Liverpool ligger nummer to i Premier League-tabellen, fordi de scorer mange mål, men de lukker stadig for mange ind, og det kan de rette op på, ved at hente Southampton-stjernen Virgil van Dijk til klubben, mener nogle eksperter.

(Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Liverpool har en kæmpe fan, han hedder til dagligt Micky Quinn. Micky Quinn blev interviewet af Express, og spurgt ind til, hvad Liverpool bør gører.

Micky Quinn udtalter følgende til Express:

“I skal ikke være bange for, at Koeman og Everton kommer og stjæler Virgil van Dijk. Liverpool skal nok knuse dem, så vi kan få fat i den stærke hollænder. Så god en spiller, skal simpelthen til Anfield.

Van Dijk har hele pakken, han er et fysisk monster, han vinder alt i luften, han er intelligent, og god teknisk.”

Så Liverpool-fanen Micky Quinn, mener altså som så mange andre, at Liverpool bare skal få fat i Virgil van Dijk, som til dagligt spille hos Southampton.

Læs også: Medie: Martial på vej til gigantklub