Liverpool spillede igår FA Cup semifinale mod Aston Villa på det legendariske, Wembley. Det fleste Liverpool havde før kampen regnet med, at det ville blive til et sikkert avancement og en finale mod Arsenal, hvor man havde mulighed for at tage revanche for 4-1 nederlaget på Emirates. Sådan skulle det dog ikke gå, da Aston Villa løb afsted med en højst overraskende 2-1 sejr og dermed også den eftertragtede finaleplads. 470434446

Liverpool har haft en meget svingende sæson med blandede resultater. Man røg til manges skuffelse allerede ud af Champions League i gruppespillet og i Capital One Cuppen blev det til en semifinale, hvor man tabte til Chelsea over to kampe. I Premier League er det også gået meget op og ned. Liverpool havde en god periode lige efter jul, men derefter er det gået voldsomt ned ad bakke.

Liverpool ligger i øjeblikket på en skuffende 5. plads, hvor de kæmper hårdt med Tottenham og Southampton om kvalifikationen til næste sæsons Europa League. FA Cuppen var altså Liverpools sidste mulighed for at vinde et trofæ i denne sæson og den er nu glippet.

Så blev det for meget for fansene – #RodgersOut

Semifinale nederlaget i FA Cuppen var tilsyneladende dråben, som fik bægeret til at flyde over hos Liverpool fansene. Igår og idag har flere fans været på Twitter og give deres syn på tingene. Fælles for de fleste af disse udmeldinger er, at de peger i retning af en fyring af manager, Brendan Rodgers. Det er aldrig før sket, at en Liverpool manager er gået igennem tre sæsoner uden at vinde et eneste trofæ.

Hvem skal afløse Brendan Rodgers hvis han bliver fyret?

Borussia Dortmund v SC Paderborn 07 - BundesligaSom man tydeligt kan se på Twitter, så er de fleste Liverpool fans enige om, at Brendan Rodgers skal forlade klubben. Hvis han ikke gør det frivilligt, så skal han fyres. Spørgsmålet, der melder sig hos mange er så bare, hvem skal erstatte ham?

Rodgers har egentlig gjort et fint stykke arbejde og han var ekstremt tæt på et mesterskab sidste sæson, men Liverpool fansene er ikke helt så tålmodige med ham. En oplagt kanditat til posten som Liverpool manager kunne være tyske, Jürgen Klopp. Han har netop meldt ud, at han er igang med sin sidste sæson i Dortmund, så dette ville være oplagt. Om Klopp vil til Liverpool er ikke til at vide, men i øjeblikket så virker det som en realistisk mulighed.