Den 25-årige Porto-stjerne Danilo Pereira bliver endnu engang rygtet væk fra den portugisiske storklub. Nu rygtes portugiseren mod Premier League, og mere præcist Anfield.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Liverpoolkop skriver at der ifølge en test de selv har foretaget, fået en masse Liverpool-fans til at stemme ja eller nej. Det som fansene skulle stemme på, var om Jürgen Klopp skulle forsøge at sikre sig FC Porto-stjernen Danilo Pereira.

(Photo by Paulo Oliveira / DPI / NurPhoto via Getty Images)

Den velspillende FC Porto-stjerne er tidligere blevet rygtet væk fra den portugisiske storklub. Det er dog aldrig blevet til en færdig handel. Det har dog ikke været Liverpool som har vist den store interesse i Porto-spilleren. Men nu melder “The Reds” sig ind i kampen, ifølge mediet.

Er FC Porto-stjernen pengene værd?

Det engelske medie skriver at 72% af de Liverpool-fans som svarede på spørgsmålet, svarede ja. Så der er stor enighed om at Klopp skal forsøge at hente Danilo til Anfield. FC Porto-stjernen har ifølge Liverpoolkop en frikøbsklausul på omkring 450.000.000 kroner. Det er derfor mange penge som Liverpool skal investere, hvis de vil sikre sig den velspillende portugiser.

Læs også: Sampdoria-stjerne er jagtet af Serie A-storklubber