Den hollandske Southampton-profil Virgil van Dijk har i en lang periode været rygtet væk, fra den engelske klub. Det forventes nu at Southampton-spilleren formentlig forlader klubben, til fordel for Liverpool når januars transfermarked åbner. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver at Liverpool endnu engang, vil forsøge at hente forsvarsspiller til klubben. Det kommer ifølge mediet til at ske når januars transfervindue åbner i den nærmeste fremtid.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Det er endnu engang den 26-årige Southampton-forsvarsspiller som rygtes mod Premier Legue-storklubben Liverpool. Det engelske medie Mirror skriver samtidig at de forventer at handlen falder på plads i løbet af januar.

Mirror skriver samtidig at Virgil van Dijk ønskede et skifte til Liverpool i løbet af sommeren. Hollænderen indgav endda en anmodning om at blive sat til salg, men Southampton var ikke lige klar til at sælge stjernespilleren.

Nu er spørgsmålet så om Southampton vil beholde Virgil van Dijk, eller om de vil sælge ham til januar og sikre sig de penge de kan. Der er flere bookmakers som stadig forventer at Liverpool sikre sig Virgil van Dijk i januar.

Hvordan endte den hollandske midteforsvar hos Southampton?

Den 26-årige hollandske midtstopper tilbragte noget af ungdommen hos den hollandske klub Groningen. Senere blev Virgil så forfremmet til seniortruppen, og derefter er det blot gået i den rigtige retning. Van dijk spillede hos Groningen i perioden 2011 til 2013.

I 2013 skrev den hollandske midterforsvar så under med den skotske storklub Celtic. Der nåede Virgil van Dijk at spille 76 kampe i perioden 2013 til 2015. I 2015 valgte hollænderen så at tage det store skifte til Premier League-klubben Southampton.

Siden 2015 har Virgil van Dijk spillet 56 kampe for Southampton. Den solide hollænder har i en lang periode været en af Southamptons vigtigste og stærkeste spillere.

Læs også: Derfort er Ederson den bedste målmand i Premier League