Liverpool viser endnu engang stor interesse, i den franske AS Monaco-stjerne Thomas Lemar, som rygtes væk fra den franske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Yahoo Sports skriver, at Liverpool har fransk landsholdsspiller i kikkerten. Det er den nu 22-årige AS Monaco-stjerne Thomas Lemar, som rygtes mod den engelske storklub allerede i januar.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

AS Monaco-stjernen har været en eftertragtet herre blandt flere Premier League-storklubber. Arsenal, Manchester United og Liverpool har alle vist stor interesse i den unge franske AS Monaco-profil.

Thomas Lemar står i denne sæson noteret for 13 ligakampe, hvor det er blevet til fire assist og to mål. Det meldes at grunden til at Lemar formentlig kunne være tæt på et skifte til Liverpool, er grundet at Lemar formentlig kan overtage Coutinhos plads.

Yahoo Sports understreger at det er de færreste spillere, som ikke vil have en rolle som den Coutinho har. Da den brasilianske kreatør er blandt verdens bedste, på hans position. Det er også derfor Coutinho forventes at forlade Premier League-storklubben.

Den 22-årige Monaco-stjerne er værdisat til omkring 225.000.000 kroner. Men eftersom at interessen i Thomas Lemar er så stor, forventes det at prisen formentlig kommer til at stige en del.

Sikre Liverpool sig endnu en stjerne?

Liverpool har lige været ude og spendere mange millioner, på at hente hollandske Virgil van Dijk til Anfield. Men såfremt de sælger Philippe Coutinho, får de formentlig flere penge i banken, og de kan så bruges på en erstatning.

Thomas Lemar havde specielt et godt kalenderår sidste år, med AS Monaco. Det var da AS Monacos offensiv bestod af Thomas Lemar, Kylian Mbappé og Bernardo Silva. Kylian Mbappé og Bernardo Silva er begge rejst til Premier League, og det forventes at Thomas Lemar også kommer.

Læs også: Liverpool-stjerne fortæller rørende historie: Løb væk hjemmefra for at spille fodbold