En ung fransk VM-guldvinder rygtes væk fra sin klub, da der er stor interesse fra Premier League-storklub.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Shoot har Liverpool udset sig ny forstærkning, til deres forsvar. Det forlyder sig at Liverpool vil jagte en fransk VM-guldvinder enten i januar måned, eller når næste sommers transfervindue åbner op.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Det er forsvarsspilleren Benjamin Pavard, som til dagligt spiller for den tyske klub Stuttgart. Den 22-årige franskmand havde en rigtig solid VM-slutrunde i Rusland, med det franske landshold hvor Pavard formåede at overraske mange.

Benjamin Pavard står noteret for 57 kampe i den tyske klub, hvor det er blevet til to scoringer. Benjamin Pavard er meget hos Stuttgart blevet brugt i midterforsvaret, men specielt under VM-slutrunden så vi at Pavard også kunne bruges på højrebacken.

Så den unge franskmand er en solid forsvarsspiller, som forventes at have en lys fremtid foran sig. Pavard kan som tidligere nævnt bevist, at han er en spiller som kan benyttes på flere positioner i forsvaret. Det er et meget solidt egenskab for en forsvarsspiller.

Mediet skriver at det er blevet fastslået, at hvis ikke Stuttgart formår at sikre sig Champions League når vi når sæsonens slutning. Så vil Benjamin Pavard være tilgængelig for omkring 265.000.000 kroner, når vi rammer sommerens transfervindue.

Ville et skifte til Premier League være godt?

Det må fastslås at Benjamin Pavard havde en ekstremt stærk VM-slutrunde i sommers. Eftersom at han fik godt med spilletid på det franske landshold, og derved kunne vise hvad han kan.

Benjamin Pavard lavede også et mål, som de fleste der fulgte med i VM-slutrunden formentlig har set. Det er en teknisk god afslutning som Benjamin Pavard sender mod målet, og han ender så med at lave et suverænt mål mod Argentina.

Læs også: Barcelona i en kategori for sig selv: Ingen klub kan tilbyde de samme muligheder – Ivan Rakitic