Den 27-årige PSG-midtbanespiller Grzegorz Krychowiak rygtes væk fra den franske storklub. Der er ifølge engelsk medie interesse i polakken, fra den engelske storklub Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Den polske defensive midtbanespiller Grzegorz Krychowiak spiller til dagligt for Paris Saint-Germain i Ligue 1. Nu rygtes den 27-årige polske midtbanespiller til Premier League, hvor storklubben Liverpool skulle vise interesse.

(Photo by Adam Nurkiewicz/Getty Images)

Det er det engelske medie Transfertavern som skriver, at Krychowiak kunne løse mange af Liverpools problemer i defensiven. Liverpool har nemlig ret mange problemer i defensiven, og det er både midtbanen og forsvaret.

Den 27-årige polak Grzegorz Krychowiak har flere gange vist, hvor god han er og hvad han kan. Krychowiak spillede først hos La Liga-klubben Sevilla, hvor han fik sit gennembrud. Derefter gik turen for polakken til den franske storklub PSG.

Nu rygtes den polske midtbanespiller ifølge mediet imod Premier League, hvor Liverpool har stor interesse. Den tyske midtbanespiller Emre Can er dog defensiv, men han er ifølge mediet ikke god nok til at være førstevalg på nuværende tidspunkt.

Kan polakken blive en klassespiller i Premier League?

Det må understreges at den 27-årige Grzegorz Krychowiak kan forstærke Liverpools midtbane meget. Krychowiak kan ifølge mediet blive en af de stærkeste defensive spillere i Premier League, såfremt handlen bliver en realitet.

Læs også: Inter Milan-spiller rygtes mod London-storklub