Den 36-årige spanske målmand Iker Casillas rygtes væk, fra den portugisiske storklub FC Porto. Der er nemlig stor interesse, fra Premier League-storklubben Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sport360 skriver at Liverpool fortsat har stor interesse, i at sikre sig en ny målmand. Premier League-storklubben er nemlig ikke tilfredse med de to valg de har i øjeblikket. De to målmænd er Simon Mignolet og Loris Karius.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Premier League-storklubben har tidligere vist stor interesse, i den velspillende AS Roma-målmand Alisson Becker. Dog har Liverpool ifølge mediet droppet interessen, i den brasilianske målmand.

Liverpool viser nu interesse i en meget erfaren målmand, som de fleste kender, specielt fra hans tid hos Real Madrid. Det er den nu 36-årige spanske målmand Iker Casillas som i den seneste tid har spillet for det portugisiske hold FC Porto.

Dog er der flere som formentlig vil stille spørgsmålstegn ved rygtet, om at Iker Casillas kunne komme til Anfield. Da der ikke er nogen tvivl om at den spanske målmand har været en af verdens bedste, det er dog nogle sæsoner siden.

Prisen på Alisson Becker ville nemlig være rigtig høj, og det forventes ikke at Liverpool vil bruge så stor en sum penge. Prisen som Alisson Becker tidligere er blevet værdisat til, ligger ifølge mediet på omkring 600.000.000 kroner.

Kan den spanske målmand blive en solid forstærkning?

Det er så der hvor Iker Casillas kommer ind i billedet. Da det som tidligere nævnt er helt tydeligt, at Liverpool vil forstærke sig på målmandsposten. Mediet fortæller samtidig at de er i tvivl om, hvor længe Casillas kan spille på et højere niveau.

Hvis Iker Casillas stadig har et solidt niveau, som han har vist hos den portugisiske klub FC Porto. Så kan han godt blive en solid investering for Liverpool, mener det engelske medie. Grunden til det, er at Iker Casillas også har meget erfaring fra hans store karriere.

Læs også: Serie A-stjerne kan skifte til United til sommer