23-årige Sergej Milinković-Savić rygtes igen væk, fra den italienske klub Lazio. Det er igen Premier League-storklubben Manchester United, som viser interesse.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie Metro har Premier League-storklubben Manchester United, interesse i velspillende Serie A-spiller. Det er den 23-årige serbiske Lazio-stjerne Sergej Milinković-Savić, som rygtes væk fra den italienske klub.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Det engelske medie skriver samtidig at Lazio tidligere har afslået et stort bud, på den velspillende midtbanespiller. Der har ifølge Metro tidligere været budt omkring 600.000.000 kroner, på den 23-årige serber.

Sergej Milinković-Savić har i denne sæson spillet 26 kampe for Lazio, hvor det er blevet til ni scoringer og to assist for den velspillende serber. Dog forventer mediet at der er sandsynlighed for, at Manchester United kan sikre sig Milinković-Savić til sommer.

Manchester United er nemlig ude og lede efter en forstærkning til truppen, eftersom at Michael Carrick stopper karrieren til sommer. Derfor forventes det at der skal hentes forstærkninger til midtbanen, og det er så der Sergej Milinković-Savić kommer ind i billedet.

Metro forventer dog at den 23-årige serbiske midtbanespiller, vil stille nogle krav. Et af de krav som det forventes der formentlig vil blive stillet, er at Milinković-Savić formentlig vil kræve fuld spilletid, eller tæt på det.

Får Mourinho puslespillet til at gå op?

Så bliver spørgsmålet ifølge Metro bare, om José Mourinho kan acceptere det, og få truppen til at hænge sammen. Da José Mourinho lige i øjeblikket foretrækker at bruge Paul Pogba og Nemanja Matic på midtbanen.

Hvordan José Mourinho vil få puslespillet på midtbanen til at hænge sammen, hvis Milinković-Savić kommer til Old Trafford, vides ikke. Men der er ingen tvivl om at Sergej Milinković-Savić har en lys fremtid foran sig, da han længe har vist han er super stærk.

Lazio-stjernen er både stærk i luften grundet hans størrelse og hans fysik. Samtidig med at Sergej også er stærk på bolden, da hans boldkontrol er solid.

Læs også: Joachim Löw om nyt job:”Det er ikke det værd”