Liverpool joiner kampen om Robert Lewandowski.

Der er altid nogle stjerner som bliver sat i forbindelse med Liverpool når der transfervinduet er åbent, nu har Liverpool meldt sig ind i kampen om Bayern München stjernen Robert Lewandowski.

Bundesliga-angriberen har scoret 26 gange i alle turneringer, denne sæson. Lewandowski har også fået interesse fra Manchester United, ifølge rygterne.

Det ser dog ud til at Liverpool kun kan drømme om Lewandowski, fordi at Real Madrid ligner favoritter til at få Roberts underskrift. Rygterne fortæller at Real Madrid har budt 560.000.000 kroner.

Jürgen Klopp vil selvfølgelig blive ved med at forsøge at få Lewandowski til klubben, fordi de arbejdede sammen da de begge spillede hos Borussia Dortmund.

Jürgen Klopp og Robert Lewandowski havde et godt samarbejde i deres fælles Dortmund-tid (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Jürgen Klopp og Robert Lewandowski havde et godt samarbejde i deres fælles Dortmund-tid (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Robert Lewandowski har vundet Bundesligaen med Dortmund to gange, i 2010/2011 og 2011/2012, Lewandowski har også haft succes hos Bayern hvor han var med til at vinde Bundesligaen i sin første sæson, og Bayern München er også favoritter til at tage trofæet i denne sæson.

Læs også: United klar med 335.000.000 kroner for to Porto-stjerner