Manchester United er klar med 335.000.000 kroner for to Porto-stjerner.

Manchester United er på jagt efter to FC Porto stjerner, der er tale om forsvaren Bruno Martins Indi og den defensive midtbanespiller Ruben Neves. United skulle have budt 335.000.000 kroner for spillerne tilsammen, oplyser Football Insider.

Premier League klubben har haft scouts hos Porto de sidste par måneder, så man kunne finde ud af om det var det rigtige man kiggede på, og hvad man cirka skulle byde.

Football Insider fortæller også at United har planer om en sen januar handel, da Louis Van Gaal bliver nødt til at styrke truppen.

Louis Van Gaal har indrømmet at han leder efter en venstre back, nu hvor Luke Shaw, Antonio Valencia, Marcos Rojo og Ashley Young er skadet. Der ville hollænderen Martins Indi være en perfekt løsning.

Bruno Martins Indi er en vigtig mand for FC Porto  (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Bruno Martins Indi er en vigtig mand for FC Porto (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Bruno Martins Indi kan både spille venstreback og midterforsvar, og han er blevet vurderet til omkring 110.000.000 kroner af FC Porto.

Ruben Neves er kun 18 år, og er derfor et fremtidigt talent hvis han fortsætter som han spiller nu. Arsenal er også interesserede i Neves, men United er højst sandsynligt favoritter.

Neves har som kun 18-årig fået plads i startopstillingen hos Porto (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Neves har som kun 18-årig fået plads i startopstillingen hos Porto (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Den 18-årige Neves har en frikøbsklausul på omkring 222.000.000 kroner. Ruben Neves har vist så meget klasse at han allerede bliver udtaget til landskampe, og han har spillet to fulde kampe for Portugals landshold.

Læs også: Da kanariefuglen endelig blev tavs