Af Anders Lang Jensen

Normalt er der ikke mange, der kan bide skeer med en klub som spanske Real Madrid, når det gælder færden på transfermarkedet. Spørgsmålet er, om de store engelske klubber kan netop dét.

Der er lagt op til en heftig duel mellem engelske Liverpool og så spanske Real Madrid, der angiveligt begge jagter AS Romas stjernemålmand Alisson. Liverpool er længe meldt lune på brasilianeren, men nu skulle kongeklubben fra den spanske hovedstad have meldt sin ankomst.

Den store spanske avis Marca beretter nemlig i dag, at Real Madrid har Alisson med efternavnet Becker på toppen af ønskelisten til sommerens transfervindue. Ligesom tyske Jurgen Klopp, jagter træner Zinedine Zidane en ny målmand og samme navn topper listen.

Den 25-årige målmand har imponeret for italienske Roma i Serie A-turneringen og i Champions League i denne sæson. Et skifte til større omgivelser virker indlysende for den sydamerikanske keeper.

Tidligere har Real Madrid haft Manchester Uniteds David de Gea og Chelseas Thibaut Courtois som kandidater til målmandsposten, men de to engelske storklubber holder på deres stjerner, der vogter buret. Alisson er derfor næste navn, der topper ønskelisten på Bernabeu i Madrid.

Keepersituationen på Anfield i Liverpool er mindre kritisk end tidligere. Tyske Loris Karius har stået glimrende på kassen i dette forår, men det forventes stadig, at manager Jurgen Klopp vil hente en ny førstemålmand ind, for de penge der skal bruges til sommer i jagten på et guldhold.

Spørgsmålet er, om Liverpool kan konkurrere med Los Blancos på transfermarkedet. Pengene er der fra englændernes side, men får Alisson et direkte tilbud fra begge klubber, er det svært at forestille sig en afvisning af Real Madrid.