Liverpool ligger på nuværende tidspunkt nummer to i Premier League-tabellen, og det er ifølge Jordan Henderson grundet den tro på tingene der er, at finde på Anfield.

Af Lasse D. Drescher

Jürgen Klopps Liverpool-mandskab er på nuværende tidspuntk nummer to i Premier League, og det er fordi der er en god holdånd på holdet, mener Liverpool-kaptajnen Jordan Henderson.

Henderson fortæller til Liverpools eget magasin, at der blev arbejdet meget på at få holdånden i top, henover sommerpausen. Der var en del spillere som kom til klubben, og de skulle alle føle sig velkommen.

(Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

(Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Spillerne som er kommet til Anfield er Marko Grujic, Joel Matip, Loris Karius, Sadio Mané, Ragnar Klavan og Georginio Wijnaldum, og den erfarne målmand Alex Manninger.

Jordan Henderson udtaler følgende til Liverpool FC Magazine:

“Vi har en bred trup, og vi kommer alle sammen godt til og fra træning. Vores sammenhold er solidt, og det er også derfor vi spiller så godt, når vi er på banen. Har man sammenhold og holdånd, så er man bedre forberedt end modstanderen.

Vi kæmper mere for bolden, og hinanden end nogle andre gør. Det bånd og den tro på tingene, er det som får os til at præsterer godt. Det er derfor vi er blandt de bedste.”

Der er ingen tvivl om, at Liverpools spil er hævet et niveau, i denne sæson. Liverpool spiller virkelig god, offensiv fodbold, samtidig med at det er spændende og se på. Hvis Liverpool kan holde fast i de gode takter, og de gode resultater, så er der gode chancer for dem.

Læs også: Griezmann: Jeg har stor respekt for Ronaldo