Liverpool-spilleren Sadio Mané har afsløret, at Pep Guardiola forsøgte at hente ham til FC Bayern München, da spanieren var træner for den sydtyske klub.

AF: EMIL PLOVGAARD

LIVERPOOL, ENGLAND – SEPTEMBER 08: Sadio Mane of Liverpool poses with the EA SPORTS Player of the Month Award for August 2017 on September 8, 2017 in Liverpool, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images for Premier League)

Liverpools Sadio Mané fortæller i et interview om Guardiolas forsøg på at hente ham til de bayerske giganter tilbage i 2014. Dengang spillede Mané for Red Bull Salzburg i Østrig.

I et interview med Sport Bild afslørede Mané, at Guardiola blev interesseret i ham. Interessen opstodefter en venskabskamp mod netop Bayern München.

LÆS OGSÅ: Hollandsk fodboldlegende: De Ligt burde skifte til Liverpool

– Tilbage i vinteren 2014 spillede vi en venskabskamp mod Bayern i Salzburg. Træneren var stadig Pep Guardiola, og vi overraskede dem med vores spillestil, siger Mané til det tyske medie.

– Min rådgiver, Björn Bezemer, informerede mig senere om, at der havde været kontakt med Bayern efter kampen. Jeg tror dog ikke, de for alvor var interesserede i mig, afslutter senegaleseren.

LÆS OGSÅ: MONSTER-BYTTEHANDEL: Salah skal til Juventus

I stedet for Bayern München, så gik turen i stedet til Southampton og Premier League for Sadio Mané. Her spillede han i to sæsoner, før han skiftede til Liverpool i 2016.

Mané skal møde netop Bayern i næste uges Champions League. Sidste års finalister fra Merseyside håber på at kunne slå tyskerne ud i forsøget på at tage revanche fra finalenederlaget i sidste sæson.

I ugen efter skal The Reds i aktion mod Manchester United i Premier League. Det er dermed et par hårde uge, der ligger forude for Jürgen Klopps tropper.

Liverpool ligger i øjeblikket på andenpladsen i Premier League. De er á point med Manchester City, men har en dårligere målscore.

LÆS OGSÅ: VILDT: Så usundt lever Marco Verratti