Den 27 årig Barcelona spiller, Pedro Rodríguez, er efterhånden en eftertragtet mand. Det siges, at både Liverpool, Arsenal og PSG har kontaktet klubben i forbindelse med et køb af den dygtige angrebspiller.
Pedro har hele sin senior kairrer spillet for FC Barcelona efter sin debut for første holdet tilbage i januar 2008. I dag har han dog svære ved at spille sig på første holdet, da manageren Luis Enrique fortrækker angrebstrioen; Messi, Suarez og Neymar.
Så sent som igår udtalte Pedro selv til Beln Sport, at han er utilfreds med den situation har står i:

” Det er tydeligt, at jeg har svært ved at finde min plads på holdet for tiden. Jeg har haft få chancer for at spille denne sæson.” 

“Jeg vil overveje mine muligheder til sommer og til den tid snakke med klubben om min fremtid.” 

Brendan Rodgers og Arséne Wenger vil have fat i Pedro

Rodgers er klar med et bud på £18 million for den produktive angriber. Dette bud synes rimmeligt for en spiller, der har sidder mest på bænken på nuværende tidspunkt og dertil kun har et år tilbage af siden kontrakt, der udløber juni 2016. Dette bliver anden gang Liverpool forsøger at hente Pedro, der også bød på spilleren sidste sommer, men ikke havde held med at få en aftale i hus. Liverpool skal dog sikre sig Champions League, hvis de ønsker at tiltrække den dygtige angrebspiller.
Wenger har dog også set sig varm for angrebspilleren og har eftersigende også kontaktet klubben. Arsenal og Barcelonas tætspillende og kompakte spillestile er ofte blevet sammenlignet og Pedro ville derfor passe godt ind i Arsenal’s spil.
Uanset hvilket hold, der får held med at skaffe Pedro, vil spilleren tilfører en postiv effektivitet til holdets angreb.