Atletico Madrid-målmanden Jan Oblak er ifølge spansk medie, eftertragtet hos Premier League-storklubberne Arsenal og Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Den 25-årige Atletico Madrid-stjerne Jan Oblak har været en af de helt store profiler, i de seneste sæsoner. Jan Oblak er uden tvivl blandt verdens bedste målmænd i denne sæson, og derfor er det forståeligt han er eftertragtet.

(Photo by Lars Baron/Getty Images)

Atletico Madrid-profilen er ifølge det spanske medie AS, eftertragtet af de to Premier League-storklubber Arsenal og Liverpool. Hos Liverpool er målmandssituationen altid et stort emne, da deres målmænd gang på gang flopper.

Hos Arsenal har de så den efterhånden aldrende målmand Petr Cech, som dog stadig viser klasse. Dog er Cech begyndt engang imellem og lave nogle svipsere, som formentlig kunne være et tegn på at han er ved at komme op i årene.

Som tidligere nævnt så har Liverpool problemer. De startede med at hente Simon Mignolet til klubben, og fandt så ud af at belgieren ikke var et solidt førstevalg.

Den 25-årige målmand Jan Oblak har dog en ret høj frikøbsklausul, men det forventes at de to storklubber kunne være klar, til at udløse frikøbsklausulen. Klausulen lyder ifølge det spanske medie på omkring 750.000.000 kroner.

Forlader Atletico-stjernen klubben til sommer?

Mediet må dog også lige nævne, at de ikke forventer at skiftet bliver til noget. De forventer ikke at se Jan Oblak forlade Atletico Madrid, for at spille hos en af de to førnævnte Premier League-klubber, hvilket også er forståeligt.

Hos Atletico Madrid er Oblak klart og sikkert førstevalg. Hos Madrid-storklubben spiller han med i toppen af La Liga og kommer hver sæson langt i Champions League. Helt de samme muligheder for at komme langt i Champions League, er ikke lige så gældende hos de to PL-klubber.

Læs også: For 7 måneder siden var han sat til salg: Nu tilbyder Arsenal ham en kontrakt