Liverpool er på jagt efter Real Madrid-spiller som ikke får spilletid, ifølge the4thofficial.

Liverpool træneren Jürgen Klopp fortalte i december at man ikke ville handle i januar, men der er kommet skader, og man har en slingrende form i Liverpool, så derfor vil Liverpool højst sandsynligt købe spillere her på falderebet.

Liverpool har allerede hentet Marko Grujic og Steven Caulker til Anfield, men de er ikke helt klar til førsteholdet endnu. Liverpool har ellers en god dybde i truppen, men man har fået mange skader så man må lave nogle knap så stærke opstillinger nogen gange, og det er derfor Klopp nok bliver nødt til at handle.

Liverpools problemer har ofte været at de ikke kan score, imod et meget kompakt hold, Christian Benteke er ikke en angriber som bevæger sig meget, han er den type som er der når der er bolde i feltet, men det er ikke altid den måde som Klopp vil spille på.

Der er et par spillere som Liverpool er sat i forbindelse med såsom Gary Cahill, Alex Teixeira, og endda Real Madrids winger Denis Cheryshev. Det tyder på at Liverpool er interesserede i Cherysev, også fordi Cherysev ikke spiller så meget for Real Madrid. Cherysev er kun 25 år gammel, og er en god spiller men han overgår jo ikke Gareth Bale, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo.

Læs også: Mourinho kontakter selv Manchester United: Vil have trænerjobbet