Flere kilder melder, at den fyrede Chelsea-træner Jose Mourinho angiveligt skulle have kontaktet Manchester United i et brev, der beretter om portugiserens ønske om at blive United-træner. 

Af David Paris

Premier Leagues nummer 5, Manchester United, er lige nu inde i en rigtig skidt periode, hvor der er mangel på mål, point på kontoen og hvor spillet på banen, simpelthen ikke hænger sammen. Senest vandt man da godt nok over Derby, dog havde klubben weekenden forinden tabt til Southampton.

Samtidig er Jose Mourinho for få uger siden, blevet fyret i Chelsea, og han skulle ifølge avisen ESPN og journalisten Miguel Delaney, være på jagt efter en nyt job, hurtigst muligt og gerne i England og Premier League.

Uniteds dårlige periode, har The Speciel One, som Mourinho også kaldes, eftersigende udnyttet til at fremme sig selv, således, at The Red Devils ville ansætte ham, istedet for at beholde, den noget udskældte og pressede cheftræner Luis van Gaal.

Sir Alex vil det anderledes

Trænerlegenden Sir Alex Ferguson, der i dag er pensioneret, har dog stadig noget at sige i den røde del af Manchester. Han mener nemlig, at holdet nuværende assistent-træner Ryan Giggs ville være ideel som cheftræner, såfremt Luis van Gaal forlader klubben.

Disse spekulationer og usikkerheder omkring trænersæddet, skulle Mourinho til syneladende have udnyttet og skrevet et seks-siders brev omkring, hvorfor han er den rette mand til jobbet.

Miguel Delaney skulle angiveligt have nogle gode, pålidelige kilder omkring United-klubben, så derfor regner mange journalistens oplysninger som troværdige.

Læs også: Manchester United-stjerne: Dårlige resultater ikke Van Gaals skyld

Læs også: OFFICIELT: Chelsea-talent lejet ud til spansk klub