Af Anders Lang Jensen

Tyske Jürgen Klopp og resten af Liverpool har i dag fået noget af en melding fra den kroatiske forsvarsspiller Dejan Lovren. Defensivspilleren har været meget skadesplaget, og mange piller hjælper lige nu Lovren.

Foto: John Powell / Getty Images

Mange skader har kroaten pådraget sig, og Lovrens krop er angiveligt kørt ud på et sidespor i skrivende stund. For bare at følge med i hverdagen og spille med i kampene for Liverpool tager midtstopperen piller for at kunne kæmpe sig igennem.

Med et tætpakket kampprogram for holdet på Merseyside bliver spillernes fysiske tilstand udfordret. På de seneste 7 dage har Lovren spillet to kampe mod først Leicester og i midtugen i Champions League-kampen mod Spartak Moskva.

Photo by David Ramos/Getty Images

Til det kroatiske medie Sportske Novosti indrømmer Lovren hans fysiske tilstand: ”Jeg har haft problemer med hele min krop de seneste 14 dage. Min ryg, men nu også min akillessene. Jeg har store problemer med venstre side af kroppen. Jeg tager 5 piller inde hver kamp for at gennemføre kampene, men jeg kan ikke træne næsten.”

Lovren er indkaldt til landsholdet for Kroatien i de sidste to VM-kvalifikationskampe efter denne Premier League-runde. Selvom den kroatiske landstræner er klar over situationen, er Lovren stadig udtaget og forventes at spille en rolle, selvom en pause havde været optimalt.

Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images

”Jeg vil gerne spille, og træneren har puttet mig på holdet, men det er ikke godt. Nu har jeg haft disse problemer i to uger, og det bliver værre og værre. På den lange bane giver det ingen mening”, slutter Liverpool-spilleren.

Den tidligere Southampton-profil har været en vigtig del af tyske Jürgen Klopps defensive base, som dog til tider har set katastrofal ud. Usikkerheden er stor i de bagerste geledder for The Reds, men med en mildest talt uholdbar situation for kroaten, ligner det ikke umiddelbart, at Lovren er i stand til gennemføre et langt kampprogram for Liverpool-mandskabet.