Der er mange som er positivt overrasket over Liverpools solide sæson, specielt i Champions League, hvor de skal spille finale mod Real Madrid. Virgil van Dijk ved godt der har været lidt problemer, men han tror på at Liverpool kan vinde trofæet.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige hollænder Virgil van Dijk ser frem til Champions League-finalen, hvilket også er forståeligt. Det gør alle Liverpool-spillerne, men det er tydelgit at alle Liverpool-spillerne tror på at de formår, at sikre sig trofæet i år.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Liverpool har også vist ekstremt solidt offensivt spil, specielt så har Mohamed Salah været solid. Liverpools forsvar er dog ikke så solidt, som deres angreb. Det kan formentlig give dem problemer.

Premier League-storklubben vandt første kamp hjemme, over Roma med 5-2. De var foran med fem, men endte så op med at lukke to mål ind, som var tæt på at give store problemer. Fordi AS Roma formåede at lave nogle mål, hjemme på Stadio Olimpico.

Derfor kom Liverpool snævert videre fra Champions League-semifinalen, med en samlet sejr på 7-6. Sådanne smuttere når man føler der er styr på kampen, må Liverpool-spillerne ikke lave. Specielt ikke når de skal spille finale mod Real Madrid.

Virgil van Dijk udtaler følgende til Liverpools website:

“Det er fantastisk at vi er nået til finalen, men det viser også at det hårde arbejde vi har puttet i, giver pote i sidste ende. Hvis man kigger på fansene, så har de været helt fantastiske, og det har været ekstremt at opleve.

Men kigger man på målene som vi har indkasseret, så er det første lidt skørt, og det hele var ikke så godt. Det var lidt af en rutsjebanetur. Men vi er mennesker, og vi vidste det ville blive svært, men vi håber på at kunne afslutte arbejdet i Kiev.”

Læs også: Trods dårlig Chelsea-sæson: Hazard har været Premier Leagues bedste