Eden Hazard har været super velspillende i denne sæson, og det har resulteret i at belgieren endnu engang rygtes mod den spanske storklub Real Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Daily Mail skriver igen en artikel om Eden Hazard, som endnu engang rygtes mod den spanske gigant Real Madrid. Eden Hazard har i de seneste par sæsoner været rygtet væk, fra den engelske storklub.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Mediet fastslår at der formentlig er flere klubber som gerne vil have Eden Hazard. Problemet er bare at belgieren koster ekstremt mange penge, så det er kun nogle af verdens mest velhavende klubber, som kan betale belgierens pris og efterfølgende lønninger.

Der er ingen tvivl om at Eden Hazard er blandt Premier Leagues bedste spillere, på hans position. Han er samtidig også Chelseas største stjerne, og derfor bliver han ofte rygtet væk, men indvil videre har det sluttet med, at han bliver hos London-storklubben.

Daily Mail har en statistik på hvor mange succesfulde driblinger man har, og hvor mange chancer man skaber hver kamp. Eden Hazard har i denne sæson haft flest succesfulde driblinger. Spilleren som er på andenpladsen er Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha.

Eden Hazard er helt suveræn når det gælder driblinger, og det fremgår tydeligt i statistikken. Hazard har været den spiller i Premier League, med flest succesfulde driblinger, i de seneste fire sæsoner.

Er Hazard Premier Leagues bedste?

Bare det er en stor bedrift i sig selv, og det viser for alvor hvor god Hazard er. Derfor er det også forståeligt at Real Madrid viser kæmpe interesse. Eden Hazard skaber i gennemsnit lidt over tre chancer per kamp, hvilket også er helt suverænt, understreger det engelske medie.

Selvom Chelsea de ikke har haft den bedste sæson, så har Eden Hazard været helt suveræn. Så det hjælper også på rygterne, om at Hazard kunne være på vej væk fra Stamford Bridge.

Læs også: Liverpool-stjerne med stikpille til Real Madrid: Vi kan slå alle