Liverpool-forsvareren Dejan Lovren opfordrer klubben til at forstærke sig yderligere og fortæller samtidig, at han anser Jürgen Klopp som den person, der kan løfte klubben på længere sigt.

Dejan Lovren Liverpool

BASEL, SWITZERLAND – MAY 18: (L-R) Dejan Lovren, Joe Allen, Alberto Moreno and James Milber of Liverpool looks on during the UEFA Europa League Final match between Liverpool and Sevilla at St. Jakob-Park on May 18, 2016 in Basel, Basel-Stadt. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Hele 97 point blev det til for Liverpool i den netop overståede Premier League-sæson. Det var dog, overraskende nok, ikke nok til at vinde mesterskabet.

Mesterskabet blev vundet af Manchester City, der snuppede hele 98 point i den forgangne sæson.

The Reds kan dog stadig slutte sæsonen af med manér. I Champions League-finalen står Liverpool overfor Tottenham. Finalen spilles på Wanda Metropolitano den 1. juni i Madrid.

Liverpool håber på at kunne vinde turneringen for sjette gang i løbet af klubbens historie.

Lovren håber på at kunne hilse på nye holdkammerater, når han efter Champions League-finalen vender tilbage til en ny sæson i Liverpool-trøjen.

”I år, med alle de nye spillere, har vi skrabet 97 point sammen. Det er imponerende. Og vi er endnu engang nået frem til finalen i Champions League, så det ventes, at vi igen næste år bedriver noget stort,” siger Lovren til klubbens officielle hjemmeside.

”Med dette hold kan vi kun forbedre os.”

Lovren har kæmpet med Joe Gomez og Joël Matip om at få spilletid i denne sæson. I midterforsvaret har Virgil van Dijk været den sikre skanse og den faste starter.

LÆS OGSÅ: Hvordan ser Ajax’ fremtid ud?