Jurgen Klopp tænker på fremtiden. Den tyske manager har sendt scouts til Leeds United i den næstbedste engelske række; The Championship.

En ung spiller fra Leeds har, i Jurgen Klopps øjne, gjort sig bemærket. Jurgen Klopp har sendt scouts til det centrale England for at holde øje med den 22-årige britiske spiller Sam Byram. Byram har mundhugges med Leeds’  italienske entreprenør og ejer Massimo Cellino, efter han har afvist at forlænge sin kontrakt, der udløber til sommer.

Ifølge Byram selv, er Leeds en for lille klub, og noget tyder på, at han vil søge nye græsgange inden længe. Cellino er eftersigende klar på at acceptere Liverpools 50-millioner-bud allerede i januar, for at undgå at lade ham gå gratis til sommer.

Sam Byrame er den eneste, der tror, at Leeds er en for lille klub til ham. Måske tror han, at han fortjerner at være i en større klub og måske har han ret.” 

Men når jeg hører, at en spiller fra Leeds, siger, at klubben ikke er stor nok, og at han vil have noget større, skammer jeg mig”, siger Massimo Cellino til den engelske avis The Sun.

22-årige Byram, der både kan spille på den centrale midtbane, på backen og kanten, er en eftertragtet herre. De engelske storklubber Arsenal og Everton har allerede vist interesse. Samuel “Sam” Byram kom til Leeds allerede som barn, og er nu den spiller på førsteholdet, der er været har været der næstlængst tid. Han har siden 2012 , og i en alder af 22 år, allerede spillet 135 kampe for klubben og scoret 8 mål. Derudover har han modtaget 17 gule og 1 rødt kort.

Læs også: Prisen på AaB – Værdien på aalborgenserne

Læs også: Koeman: “Fantastisk resultat”