Den 28-årige Southampton-spiller Dusan Tadic, rygtes væk fra Premier League-klubben og mod en Premier League-konkurrent. Tadic rygtes mod Merseyside-klubben Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Sunday Times skriver nu at Premier League-storklubben Liverpool, har en spiller i kikkerten. Som de vil forsøge at hente til Anfield denne sommer. Det er endnu engang en Southampton-spiller.

(Photo by Mark Kerton/Action Plus via Getty Images)

Det er dog ikke den hollandske midterforsvar Virgil van Dijk. De rygter er mere eller mindre gået i sig selv, igen. Det er den serbiske kantspiller Dusan Tadic, som har spillet rigtig solidt for Southampton i denne sæson.

Den 28-årige Southampton spiller har spillet 44 kampe for Premier League-mandskabet, i alle turneringer. Det er blevet til 11 scoringer for den serbiske kantspiller.

Hvem henter Liverpool til Anfield?

Jürgen Klopp og Liverpool har dog også vist interesse i Arsenal-spilleren Alex Oxlade-Chamberlain. Det forventes dog at Dusan Tadic nu er blevet førsteprioritet, hvis man lytter til Sunday Times.

Southampton-træneren Claude Puel har dog rykket Dusan Tadic væk fra venstrekanten, og ind mere centralt. Den velspillende serber har derfor bevist på højt niveau, at han både kan være kantspiller og offensiv midt.

Læs også: Juventus overvejer bud på Bayern-stjerne