Stuttgart-forsvarsspilleren Benjamin Pavard rygtes ifølge det tyske medie Bild væk fra klubben, og mod Premier League-storklubben Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Det tyske medie Bild skriver at Liverpool, har Bundesliga-forsvarsspiller i kikkerten. Jürgen Klopp kigger ifølge mediet endnu engang mod hans hjemland, hvor han har et godt kendskab til de forskellige spillere og klubber.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Stuttgart-forsvarsspilleren Benjamin Pavard har været velspillende i den seneste stund, for den tyske klub. Den franske 21-årige forsvarsspiller rygtes ifølge det velkendte tyske medie, mod Premier League-storklubben Liverpool.

Liverpool er tidligere blevet gjort til grin, over deres til tider meget usikre og dårlige forsvarsspil. The Reds gik dog for nyligt ud og forstærkede deres forsvar, ved at de hentede Southampton-stjernen Virgil van Dijk til Anfield.

Før Virgil van Dijk blev der hentet en anden forsvarsspiller fra Bundesligaen, til Premier League-storklubben. Det er nemlig Joel Matip, som lige i øjeblikket spiller sammen med førnævnte Virgil van Dijk i Merseyside-klubben.

Benjamin Pavard forlod tilbage i sommeren 2016 den franske klub Lille, for at skifte til den tyske klub. Benjamin Pavard håber ifølge Bild på at kunne tilspille sig en plads, på den franske VM-trup til slutrunden i Rusland til sommer.

Hvad kommer franskmanden formentlig til at betale?

Hvad den tyske klub så formentlig vil kræve for den franske forsvarsspiller, meldes der intet om. Dog forventes prisen ikke at være så høj, da den franske forsvarsspiller er en mindre kendt forsvarsspiller fra Bundesligaen.

En anden grund til at Benjamin Pavard formentlig ikke koster så meget, er at franskmanden ikke er så eftertragtet en spiller. Lige for tiden meldes det blot at Premier League-storklubben Liverpool, er de eneste som for alvor viser interesse i Pavard.

Læs også: Batshuayi har været fremragende i denne sæson: Så meget skal Dortmund af med for ham