Michy Batshuayi, der i øjeblikket ejes af Chelsea, men er blevet lejet ud til Borussia Dortmund, har været i fantastisk form for den tyske storklub i denne sæson. Han har allerede vist sig at være en god handel, den belgiske angriber.

Foto: AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD

I følge den tyske avis, BILD, skal Dortmund af med 60 millioner euro til sommer, såfremt de ønsker at gøre lejeaftalen med Batshuayi permanent.

Den 24-årige belgier, Michy Batshuayi, har fået 7 kampe for Dortmund i denne sæson. Her han bidraget med 7 mål og et enkelt oplæg. I Dortmunds seneste kamp mod Frankfurt, som de sort-gule vandt med 3-2 i weekenden, scorede Batshuayi to mål.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Nedenfor kan du se Batshuayis to mål i 3-2 sejren over Frankfurt.

Michy Batshuayi, som i folkemunde også kendes som Batsman, skiftede i slutningen af januars transfervindue til Borussia Dortmund på en lejeaftale.

Hans professionalisme både på og udenfor banen er en af de bedste kvaliteter, Batshuayi besidder som fodboldspiller og menneske.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche

Borussia Dortmund er angiveligt åbne over for at forlænge aftalen med Batshuayi på en permanent basis.

I går var Marco Reus også ude i pressen med sit besyv på sagen. Reus ønsker også, at Batshuayi bliver i klubben fremover.

I følge BILD vil Chelsea altså være villige til at sælge ham til BVB for 60 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Top 10: De største derby-opgør i fodboldhistorien

Hvis Dortmund beslutter sig for at købe den tidligere Marseille-angriber, så vil det blive en klar forbedring af hele holdet.

Alexander Isak kæmper stadig for at få spilletid på holdet, og det ser ikke ud til, at kunne lykkes i øjeblikket.

Med tanke på de kvaliteter, Batshuayi indtil videre har bevist, vil han være en klar forstærkning til Dortmund fremadrettet.

LÆS OGSÅ: Top 10: De mest undervurderede spillere i verdenen