Liverpool og Mario Balotelli har ikke været et så godt match, som de fleste Liverpool fans håbede på, at det ville blive. Det er blot blevet til 3 mål fra Super Marios fødder i hans tid i Liverpool og det er ikke godt nok. Liverpool har brug for en mand, der kan sparke de mål ind, som klubben mistede da den solgte Luis Suarez til FC Barcelona.

Edinson_Cavani,_PSG

Er Cavani på vej til Liverpool i klubbens største handel nogensinde?

Nu ser det ud til at tålmodigheden med Balotelli er sluppet op og han er eftersigende på vej væk. Han skifter formentlig til sommer og det blive enten til Serie A eller MLS. Han får en høj løn og det bliver også muligt at sælge ham for omkring 100 millioner, så der er lidt at hente for Liverpool i en eventuel handel.

Pengene skal dog ikke gemmes. Liverpool og manager Brendan Rodgers gør sig klar til en travl sommer. Forsvar og angreb er førsteprioritet for Liverpool i sommerens transfervindue. Pengene fra Balotelli skal angiveligt bruges på PSG’s stjerne angriber, Edinson Cavani. Han minder på mange måder om Luis Suarez og Brendan Rodgers skulle angiveligt se ham som den perfekte erstatning. Prisen vil formentlig ligge på omkring 500 millioner kroner og en ugeløn på cirka 2 millioner om ugen.

Vil du have overblikket over alle Premier League nyhederne? Så tjek Plnyt.dk ud her.