Liverpool-stjerne meldes væk til sommer, samtidig med at The Mirror kigger på hvem der kunne overtage positionen.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool har spillet otte kampe i januar måned, og de har blot vundet en enkelt kamp. Det var reserveopg’ret imod Plymoth Argyle. Liverpool tabte 1-2 hjemme på Anfield i går, mod Wolverhampton. Liverpool er i løbet af den seneste periode røget ud af to turneringer. Begge gange har de tabt til et lavere rangeret hold, så det er bestemt ikke positivt for Jürgen Klopp.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

I den kommende kamp skal Liverpool møde Chelsea, og der er ingen tvivl om at hvis Chelsea vinder, så kan man mere eller mindre melde Liverpool helt ude af Premier League-titelkampen. De er allerede 10 point bagefter Chelsea, så det kan blive et dyrt nederlag, hvis de altså taber.

Klopp er klar til at sælge en stor Liverpool-stjerne, fordi han ikke præsterer godt nok. Spilleren som Klopp har fået nok af, som The Mirror beskriver det, er angriberen Daniel Sturridge. Jürgen Klopp mener ikke at Sturridge er en top-angriber, og vil derfor hente en anden angriber til Liverpool, når sommerens transfervindue åbner.

The Mirror kommer samtidig med forslag til hvem, der kunne erstatte Daniel Sturridge på Anfield. Der er tale om Pierre-Emerick Aubameyang, dog tvivler Mirror på at Liverpool vil ofre den slags penge. Men måske bør de gøre det, eftersom at de andre tophold har en klasse angriber, som laver mål. Arsenal har Alexis Sanchez, Manchester United har Zlatan Ibrahimovic, Chelse har Diego Costa, Manchester City har Sergio Aguero.

Læs også: Bundesliga-talent rygtes væk