Liverpool har haft en blandet sæson med både gode og dårlige perioder. Der var store forventinger til klubben efter den flotte sæson sidste år, men på trods af mange indkøb sidste sommer, så er disse forventninger ikke blevet indfriget.

Meget peger i retning af, at Liverpool og manager Brendan Rodgers vil forsøge, at bruge den samme opskrift endnu engang. Flere spillere meldes på vej væk fra Liverpool og det betyder, at flere nye spillere også skal hentes til. Det drejer sig primært om offensiv spillere og nu melder flere engelske medier, at tre af Europas helt store stjerner skulle være ønskespillerne.

Christian Benteke

460713050

Den første spiller som Liverpool vil hente er Aston Villas brandvarme stjerne, Christian Benteke. Fra næste sæson kommer den unge belgier Divock Origi til Liverpool og man håber på, at han og Benteke kan blive et giftigt makkerpar i fremtiden.

Benteke forventes at koste omkring 250-300 millioner kroner, men Liverpool vil forsøge at bruge Ricki Lambert som et led i handlen for at presse prisen lidt ned. Det forventes derfor at Benteke kan hentes for 200 millioner + Ricki Lambert.

Memphis Depay

468675120Memphis Depay er et navn, der er på de fleste fodboldelskeres læber i øjeblikket. Depay har haft en fantastisk sæson i Holland, hvor han er topscorer på trods af han position som offensiv wing for PSV.

Memphis Depay indeholder nogle af de kvaliteter, som Brendan Rodgers godt vil have på sit hold. Han er hurtig, teknisk god og så kan han lave mål, selvom han ikke spiller frontangriber. Depay bliver formentlig ikke billig, fordi flere andre klubber også er interesserede. Prisen forventes at ende på omkring 300 millioner kroner.

Stevan Jovetic

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 25: Stevan Jovetic of Manchester City celebrates scoring the second goal during the Barclays Premier League match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium on August 25, 2014 in Manchester, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Den sidste spiller, som Liverpool ønsker at hente er Manchester City spilleren, Stevan Jovetic. Han har endnu ikke fået sit gennembrud hos Manchester City og fast spilletid synes at ligge ret langt væk.

De lange udsigter til fast spilletid har fået Stevan Jovetic til at overveje et skifte væk fra City og det vil Liverpool udnytte. Jovetic skulle eftersigende “kun” koster omkring 175 millioner kroner og han er en spiller, der kan spille rigtig mange pladser på et hold. Hvis han kommer til Liverpool og finder formen, så kan han blive en vigtig spiller i mange af de kommende sæsoner.