Den 33-årige Inter-målmand Samir Handanovic rygtes ifølge italiensk medie væk fra den italienske storklub. Der er interesse fra Premier League-klubben Liverpool, men Inter vil samtidig forsøge at forlænge kontrakten med Handanovic.

Af Lasse D. Drescher

Den 33-årige slovenske Inter Milan-målmand Samir Handanovic er jagtet af Premier League-storklubben Liverpool. Det meldes dog ifølge Calciomercato at Inter vil forlænge kontrakten med den erfarne målmand.

(Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)

Samir Handanovic er efterhånden lidt af en veteran hos Inter Milan. Den 33-årige målmand forlod Udinese tilbage i 2012, for at skrive under med Serie A-storklubben Inter Milan. Det har siden da været en stor succes.

Liverpool har ifølge mediet interesse i den slovenske målmand, som har kontraktudløb i 2019. Det meldes at Inter Milan vil forsøge at forlænge kontrakten med Handanovic med et til to år. Det meldes dog samtidig at Inter vil gå på udkig, efter en reserve for Handanovic.

Inter-målmanden har længe været velspillende

Samir Handanovic står noteret for omkring 186 kampe for den italienske storklub. Samir Handanovic er efterhånden blevet en spiller som Inter-fansene holder meget af, specielt grundet hans generelt solide niveau.

Læs også: Fortsat stor interesse i AS Monaco-stjerne