Aston Villa skulle ifølge flere medier været meget tæt på at hente et stort Liverpool-talent på en låneaftale, der løber frem til næste sommer. Der er tale om wonderkiddet Ben Woodburn, som ser ud til ikke at få den ønskede spilletid i næste sæsons Premier Leauge og derfor lejes ud i håbet om fast spilletid på et seniormandskab.

Wonderkid

Den walisiske landsholdspiller er stadig kun 18 år, men faktisk har han allerede givet smagsprøver på sit store talent. Både i træningskampene for The Reds, som Liverpool også kaldes, og på landsholdet, hvor han i samspil med Gareth Bale, har haft nogle udmærket præstationer.

Liverpool-wonderkid Woodburn ser ud til at skifte til Championship

Steve Bruce, der er træner for Aston Villa i den næste bedste engelske række, The Championsship, siger velkommen til Woodburn, såfremt han vælger og skifte, og lover, at de nok skal tage sig godt af ham.

Woodburn er en fantastisk intelligent og begavet fodboldspiller, der ved hvor målet står. Han har en eminent god evne til at placere sig godt i forhold til målet og sine holdkammerater – hvad enten han spiller på kanten eller som frontangriber. Han er dog stadig ung. Og derfor ville de være noget af et sats. Hvis træner Jurgen Klopp ville bruge ham regelmæssigt på førsteholdet. Måske er det klogere med en udlejning. Liverpool råder nemlig over en række angribere. En række angribere og fløjspillere som Woodburn kan få svært ved at slå af. Det er Sadio Mane, Shaqiri og Firmino. Og måske kommer Sturridge også snart tilbage fra skade. Og så bliver det endnu sværere. Derfor er Aston Villa meget klogt. Han har i hvert fald chancen for at udvikle sig. Og han kan fortsat være et wonderkid i Championsship.