Sommeren er for alvor i gang og det betyder, at transfermarkedet også står piv åbent. Så åbent at alle kan skifte klub. En af dem af Liverpool-angriber Ben Woodburn. Han kunne nemlig ifølge flere medier, herunder The Telegraph og Goal.com være på vej væk fra Anfield Road. I kulissen står Championsship-klubberne Norwich og Sheffield United klar til at tilbyde den unge spiller en kontrakt.

Woodburn er kun 18 år, men han har allerede bevist lidt af sit potentiale på førsteholdet hos The Reds som Liverpool også kaldes. Ifølge flere eksperter besidder han evnerne til at blive en af de helt store angribere i fremtiden og det bekræfter Liverpool i, at de måske ikke skal sælge deres wonderkid. Af den grund er faktisk kun lånetilbud som Norwich og Sheffield United har tilbudt Woodburn. Tilbuddet handler om, at han spiller den næste sæson hos dem på lån.

I Norwich ville han komme til at fungere som erstatning for sidste sæsons helt store stjerne, James Maddison, der netop er blevet solgt til Leicester City i Premier League. I Sheffield ville han blive den nye frontangriber i stedet for David Brooks, en anden ung spiller, der også lige er skiftet væk fra klubben – til Bournemouth.

Træningskampe med Liverpool

Inden beslutning skal laves, skal Woodburn dog lige spille træningskampe med Liverpool. Tre af slagsen og hvis han nu gør det virkelig godt, så kan det jo være, at træner Jurgen Klopp ombestemmer sig.  Måske skal Woodburn være en vigtig del af Liverpool-mandskabet næste sæson. Hvem ved.

Woodburn, der som sagt kun er 18 år, har allerede formået at slå sig navn fast i landsholdsregi. Han har nemlig fået det debut på det walisiske landshold. Og faktisk har han gjort det udmærket. Han går en stor fremtid i møde og måske er et lejeophold i Championsship det rigtige for ham.