Kampen mod Sion i aften kan blive en rigtig spændende kamp. Sion har 8 point og Liverpool har 9 point i sidste runde af gruppespillet af Europa League. Rubin har 5 point og samme målscore som Sion.  Hvis Bourdeaux hjemme i aften tager point mod Rubin, så er både Sion og Liverpool videre ellers skal Sion have point i aftenens kamp mod Liverpool, så Liverpool skal forvente alt andet end en walkover. Dette er en super vigtig kamp for Sion, og Sion spillede uafgjort mod Liverpool på Anfield, så Sion har allerede vist at de har potentiale til at slå Liverpool på deres egen hjemmebane.

Vi har ikke insider på Sion, men her er hvad der forventes at blive Liverpools startopstilling:

Målmand Simon Mignolet

Belgieren er en af tvivlsspørgsmålene, men rygterne siger at han stadig er førstevalg fremfor Adam Bogdan.

Højre back Conor Randall

Ny kontrakt og en glimrende kamp mod Southampton. Ret sikkert valg.

Midterforsvar Kolo Toure

Kolo har ikke spillet de sidste par kampe, men taget i betragtning hvor svag en kamp Skrtel havde sidste gang med blandt andet et selvmål, så er sandsynligheden for at Kolo Toure starter relativt stor.

Midterforsvar Dejan Lovren

Lovren spillede stærkt mod Newcastle i hvad der ellers var en ret dårlig præstation af Liverpool som sådan. Han er formentlig et ret sikkert valg.

Venstre back Nathaniel Clyne

Han har klaret det rigtig godt i den tid han har spillet venstre back, og taget i betragtning af at vores kilder siger, at Alberto Moreno ikke er taget med til Schweiz, så må det forventes at Nathaniel Clyne spiller venstre back.

Defensiv midtbane Jordan Rossiter

Lige vendt tilbage fra en skadesperiode er Jordan en joker, men vi ved at Rositer rejste med holdet. Dog er han en joker, og om Klopp vælger ham til startopstillingen eller som reserve er en af de mest tvivlsomme pladser.

Central midtbane Jordan Henderson

Jordan er klar og det må være på tide at få ham på førsteholdet igen.

LIVERPOOL, ENGLAND - MARCH 01: Jordan Henderson (R) of Liverpool celebrates after scoring the opening goal during the Barclays Premier League match between Liverpool and Manchester City at Anfield on March 1, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Starter Jordan Henderson? Vi tror på det (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Central midtbane Emre Can

Liverpool manglede Can mod Newcastle på grund af strafpoint. Han er tilbage nu og parat til at give fuld gas på.

Winger (højre) Adam Lallana

Lallana burde have spillet sig ind på denne plads eller retter Roberto Firmino har nok spillet den her plads over til Lallane efter hans stort set intetsigende præstations mod Newcastle.

Winger (venstre) Philippe Coutinho

Jeps vi forventer at Coutinho vender tilbage i aften . Brassilianeren har ikke spillet siden Liverpool knuste Manchester City med 4-1.

Angriber/striker Divock Origi

Sturridge har fået endnu en skade og med Benteke, der præsterer under standard, så bør pladsen som striker være Origis. Dette er også en mulighed for at Origi kan bevise at han er det naturlige valg til kampen mod West Bromwich på søndag. Normalt ikke et førstevalg, men nu har han muligheden for at træde i karakter ligesom mod Southampton.

Læs også: Liverpools Dream Team All Time