Liverpool står overfor en vigtig kamp på lørdag mod Premier Leagues nr. 3, Arsenal. Hvis Liverpool vil gøre sig håb om en plads til Champions league næste sæson, så skal alle spiller være klar til at spille optimal i lørdagens kamp. Dog stødte en bestemt spiller ind i problemer i Liverpool seneste PL kamp mod Manchester United. Her pådrog Daniel Sturridge sig en hofteskade. Til den efterfølgende landsholdssamling blev angriberen skannet og her vidste det sig, at der var en muskel tåre, dvs. en overrivning af, musklen omkring hofte. Derfor var der klar beskeden fra lægen: Minimum en måneds pause.

daniel-sturridge

Liverpools læger: Sturridge er klar til kamp lørdag

Efter at være hjemmevendt fra landholdssamling blev Daniel Sturridge endnu engang tilset, denne gang af Liverpools egen lægestabel. De har, i følge avisen Mirror, en anden udmelding af skadesniveuet: Daniel Sturridge er klar til Lørdagens kamp på Emirates Stadium.
Avisen Mirror mistænker manageren Brendan Rodgers, for at være så desperate efter point, at han har overtalt den engelsk angriber til at spille sig igennem smerterne. Om lægerne har ret, eller om presset fra manageren har været for stort ved ingen, men formentlig kan Daniel Sturridge ses blandt Liverpools startopstilling kl 13.45 på lørdag.