Af Anders Lang Jensen

Mange spillere drømmer om at spille for et tophold i engelsk fodbold, og specielt Liverpool har mange tilhængere. Historien omkring klubben er unik, og dagens rygtebørs er ingen undtagelse.

Watfords midtbanestjerne Abdoulaye Doucoure er sat i forbindelse med flere store engelske klubber en imponerende sæson for Watford i den bedste engelske række. Nu afslører midtbanekæmpen, at et skifte til Liverpool er en drøm for ham.

I et interview med det franske medie Canal Plus gør midtbanespilleren det klart, at et skifte til større omgivelser ville være et drømmeskifte for Doucoure, der i denne sæson har været en markant skikkelse hos Watford-mandskabet.

”Man behøver ingen forklaring, når det handler om Liverpool. Jeg er ivrig efter at spille på Anfield, for jeg vil mærke atmosfæren derovre. For mig ville det være en drøm at spille i en klub som den”, siger midtbanekrigeren og fortsætter.

”Jeg er taknemmelig overfor Watford. Jeg er meget glad for klubben, og det var dem som gav mig Premier League-fodbolden. Hvis der kommer et tilbud, vil vi finde den bedste løsning sammen. Alle vil spille i Champions League og generelt de store kampe”, slutter Abdoulaye Doucoure.

Klubber som Arsenal, Tottenham og altså Liverpool er alle blevet sat i forbindelse med Watfords midtbanestjerne efter denne sæsons gode præstationer. Tiden er rigtig til et skifte til noget større. Den 25-årige stjerne har scoret 7 mål i denne sæsons udgave af Premier League.

Liverpools nuværende midtbanemand Emre Can har kontraktudløb på Anfield efter denne sæson, og at den aftale bliver forlænget, er mere og mere usandsynligt. Abdoulaye Doucoure er ifølge flere medier manden, som manager Jurgen Klopp vil have til sommer som erstatning.